Loading Events

« All Events

22

October

CHAPITRE SOLENNEL “Alsace invites the taste buds of epicureans”

Saturday 22 October à 17h00 - 23h30

160€
1 Grand’rue KIENTZHEIM
KAYSERSBERG VIGNOBLE, 68240 France

GALA DINNER

 

MENU PROPOSED BY THE CHEFS AND MEMBERS OF THE CLUB PROSPER MONTAGNE.

ALEXIS ALBRECHTERIC GIRARDINJACKY QUESNOTCHARLES SCHMITT

PUBLIC PRICE : 160€ –

MEMBERS (fully paid up) and GROUPS (10 pers and more) : 145€ –

UNDER 35 YEARS OLD : 130€

MENU

Mise en bouche : Bretzel au mélilot, pouponnette de chocolat au parfait de foie de canard et berawecka, tartelette glacée à l’aubergine et crème au poivron

par Alexis ALBRECHT – (1 macaron Michelin) Le Vieux Couvent – Rhinau

Entrée : Fines rouelles d’anguille au Melfor et huile de noisette, salade de quinoa au persil plat, valse d’herbes et fleurs sauvages et de notre culture

par Alexis ALBRECHT – (1 macaron Michelin) Le Vieux Couvent – Rhinau

Poisson : Quenelle de brochet, sauce Riesling

par Eric GIRARDIN – (1 macaron Michelin) Le restaurant Girardin / Maison des Têtes – Colmar

Viande : Strate de volaille de la ferme du Riedwasen à Sélestat, légumes de notre potager, croquette de pomme de terre à l’égopode, cèpes des Vosges

par Alexis ALBRECHT – (1 macaron Michelin) Le Vieux Couvent – Rhinau

Fromage : Assortiment automnal

par Jacky QUESNOT – Maître fromager La Fromagerie Saint-Nicolas – Colmar

Dessert : Autour du chocolat et du citron confit

par Charles SCHMITT – Maître pâtissier La Pâtisserie Charles Schmitt – Colmar

From 17H00
APERITIF
Wine games (mystery wine)
Testing for the applicants to an induction
18H00 CEREMONY of solemn tasting with inductions
20H30 GALA DINNER in the Schwendi dinning room
EVENING DRESS CODE REQUIRED
REGISTRATION LIMIT DATE : OCTOBER 8th 2022
In case of specific diet (allergy, intolerance, etc…), we thank you for letting us know at your earliest convenience, in order to take the specifications into account and plan at the best the evening you are taking part. Without any previous notification we cannot guarantee a substitutional service.