Loading Events

« All Events

24

September
  • This event has passed.

CHAPITRE SOLENNEL “from Alsace to the International”

Saturday 24 September à 17h00 - 23h30

1 Grand’rue KIENTZHEIM
KAYSERSBERG VIGNOBLE, 68240 France

GALA DINNER

ETOILES ALSACE LOGO

SOLD OUT

MENU PROPOSED BY THE CHEFS members of the “Etoiles d’Alsace”.

NICOLAS STAMM 

PUBLIC PRICE: 160€ –

MEMBERS (fully paid up) and GROUPS (10 pers and more) : 145€ –

UNDER 35 YEARS OLD : 130€

MENU

Sériole-tourteau, chou-rave et combawa

Villa René Lalique

Présence du Chef Paul STRADNER

Présence du Sommelier Romain ILTIS

***

Anguille du Rhin légèrement fumée et laquée aux agrumes

Le Chambard

Présence du Chef Olivier NASTI

***

Agneau de lait de l’Aveyron à la royale, jus d’agneau réduit, mousseline de panais et purée de piquillos

La Fourchette des Ducs

Présence du Chef Nicolas STAMM-CORBY

***

Fromages de saison

Maison LORHO

Présence de Christelle LORHO – MOF

Présence de Cyril LORHO – MOF

***

Figue, framboise et caramel

Maison FERBER

Présence de Christine FERBER

Présence du Chef Bruno FERBER

From 17H00
APERITIF
Wine games (mystery wine)
Testing for the applicants to an induction
18H00 CEREMONY of the solemn tasting with inductions
20H30 GALA DINNER in the Schwendi dinning room
EVENING DRESS CODE REQUIRED
REGISTRATION LIMIT DATE : SEPTEMBER 15th 2022
In case of specific diet (allergy, intolerance, etc…), we thank you for letting us know at your earliest convenience, in order to take the specifications into account and plan at the best the evening you are taking part. Without any previous notification we cannot guarantee a substitutional service.