Loading Events

« All Events

25

June
  • This event has passed.

CHAPITRE SOLENNEL “The Art of serving wines”

Saturday 25 June à 17h00 - 23h30

180€
1 Grand’rue KIENTZHEIM
KAYSERSBERG VIGNOBLE, 68240 France

GALA DINNER

MENU PROPOSED BY THE CHEF MARC HAEBERLIN of the RESTAURANT L’AUBERGE DE L’ILL, 2 Stars Michelin in Illhaeusern, member of the “Grandes Tables du Monde” and the “Etoiles d’Alsace”.

 

SOLD OUT

 

 

PUBLIC PRICE : 180€ –

MEMBERS (fully paid up) and GROUPS (10 pers or +) : 165€ –

UNDER 35 YEARS OLD : 150€

 

MENU

La gelée de homard Breton à la tomate confite et aux courgettes des Jardins de l’Ill

****

La mousseline de grenouilles en hommage à Paul Haeberlin

****

Le tournedos de pigeon au chou et aux truffes

****

Les fromages de Jacky Quesnot

****

La pêche Haeberlin

From 17H00
APERITIF
Wine games (mystery wine)
Testing for the applicants to an induction
18H00 CEREMONY of the Solemn tasting with inductions
20H30 GALA DINNER in the Schwendi dinning room
EVENING DRESS CODE REQUIRED
REGISTRATION LIMIT DATE : 13th of JUNE 2022
In case of specific diet (allergy, intolerance, etc…), we thank you for letting us know at your earliest convenience, in order to take the specifications into account and plan at the best the evening you are taking part. Without any previous notification we cannot guarantee a substitutional service.

Le Château de Kientzheim, siège de la Confrérie Saint-Etienne, de par son classement en ERP (établissement recevant du public) nous oblige à appliquer les mesures sanitaires en vigueur et notamment de procéder à la vérification du PASS VACCINAL pour toute personne pénétrant dans le bâtiment. Merci de votre compréhension.